Cikkek Gyermekvasút NVP

Jön!

Bizony. Idén júniusban virágba borulnak a szolgálatok, a betonjárdák vidám csicsergésbe kezdenek, a villamos sem aluszik tovább, dalra fakadnak a mozdonyok és táncra perdülnek a nevelők! Nem véletlenül ünnepel karöltve flóra és fauna: elérkezik a Sátorfeszt!

Ha hallottál már róla, biztosan azt is tudod, hogy ő nem az az óvatos típus; nem mártja bele a lábujját, hogy megnézze milyen hideg, mielőtt beleugrik, inkább az az ajtóstul-a-házba fajta. Ha már jön, akkor métakupástól, sátrastul, medencéstül, bográcsostul, élőcsocsóstul, lézerharcostul, hennástul, buborékfocistul, estiprogramostul, szóval érted: mindenestül jön. Lesz meleg idő és még melegebb vacsora. Lesz néhány sport is. Lesznek elképesztő ütések és ütős programok. Lesz tábortűz, sátrazás, némi sportolási lehetőség és egy fergeteges estiprogram. Lesz büfé, benne ÓRIÁSI és nagyon kicsi kedvezményekkel. Lesz medence (ahol akár kicsit sportolni is lehet). Lesz arcfestés, meg mindenféle társas, meg egy kis topjoy, meg filmnézés, meg azok a sportok, tudod, amikért úgy odavagy. Lesz egy egész családi nap is, anyuval, apuval, tesóval, kutyával, meg minden. Lesz ebédfőző bogrács-verseny. De, ami a legfontosabb: lesz hugóhami! Ja, meg sportok is.

Mindez június 8-9-én lesz, a Kamaraerdei Ifjúsági Parkban.

Érdemes hozni sátrat, hogy legyen hol nyugovóra térned, matracot és hálózsákot hasonló okokból, sportos ruhát, hogy legyen miben cigánykereket hányni a győzelmek után, fürdőrucit, ha csobbannál egyet, és persze június 9-ére minél több mozgatható családtagot.

Várunk sok szeretettel, minden további adatért katt a sihuhu.com/satorfeszt-re vagy csatlakozz a facebook eseményünkhöz!

Faragó István

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .